tiistai 6. kesäkuuta 2017

Jussi on nykyään Jehovan Todistaja

Jussi asui onnelisesti vaimonsa kanssa ja työskenteli leipurina leipomossa. Jussi vietti aika tavallista elämää. Hän oli musta mies ja kaikki näkivät että hän on afrikkalainen mutta se ei ollut haitannut Jussia eikä myöskään muitakaan ihmisiä. Kukaan ei olut afrikkalaisuuden vuoksi haukkunut koskaan Jussia. Ei edes koulussa ala-asteella ollut niin tapahtunut. Jussi oli pidetty ja suosittu mies.


Tämän lisäksi Jussi oli parin vuoden ajan tutkinut Raamattua Jehovan Todistajien kanssa. Jussi ja hänen vaimonsa olivat tutkineet Raamattua siitä alkaen, kun Jussin rakas sisko kuoli syöpään ja Jussi oli ollut aivan murheen murtama rakkaan siskonsa menettämisen vuoksi ja niinpä Jehovan todistajat tulivat lohduttamaan Jussia ja hänen puolisoa. Jussi itse oli kasvanut mormoniperheessä ja käynyt adventtikirkon pitämää kristillistä koulua mutta Jehovan Todistajuuteen hän ei ollut vielä tutustunut.


Jehovan Todistajat vierailivat heillä ja Jussi puolisoineen tutki heidän kanssa Raamattua ja he kävivät lopulta myös Jehovan Todistajien kokouksessa. Jussi ja vaimonsa olivat lapsettomia eikä vielä tässä vaiheessa lapsia ollut heillä mutta nekin olivat suunnitteilla. Mutta Jehovan Todistajien kasteella he kävivät ja heistä tuli Jehovan Todistajia ja hekin aloittivat kenttäpalveluksen kiertämällä ovelta ovelle ja tutkivat Raamattua ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti