keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Lapsi

Jussin vanhemmat olivat ottaneet hyvin sen asian vastaan, että Jussi on Jehovan Todistaja. Kun kuitenkin Jussi on aikuinen poika jo, niin kyllä aikuinen saa itse päättää mihin kirkkokuntaan kuuluu, ei toinen ihminen voi semmosta aikuisen kohdalla päättää tai painostaa toista aikuista siihen ja siihen liittymään tyyliin etä jos liityt siihen niin saat sitä tai tätä tai jos et liity niin et saa sitä tai tätä yms vaan uskonnollisen vakaumuksen tulee lähteä henkilöstä itsestään eikä kukaan, ei edes lähiomainen voi siinä asiassa olla pomo kenenkään toisen puolesta. Jos joku sielä joka tätä lukee on koettanut tuolleen pomo olla niin olet toiminut väärin ja sinun pitää tehdä parannus.




Jussi eli onnelista elämää vaimonsa kanssa. Vaimo tuli myös raskaaksi ja he iloitsivat siitä, kun heille syntyy lapsi. Vielä raskaana ollessaankin Jussin vaimo kävi ovelta ovelle kiertämässä kunnes jäi sitten äitiyslomalle sekä töistään että tuostakin hommasta. Heille syntyi pieni poika ja poika oli musta kuten Jussikin ja koska poika on esikoinen ja esikoispoika niin Jussi halusi antaa pojalle nimen joka alkaa samalla kirjaimella kuin hänenkin nimensä. Poika sai nimekseen Juuso.


Nyt oli perheessä pieni musta Juuso-poika ja näitä mustia pikkupoikia lähisuvussa on nyt kaksi koska Juuson Pedro-serkku on adoptoitu Afrikasta. Pedro on iloinen ja vilkas veitikka ja Pedro sai tavata Juuson ja Pedro Juuson tavattuaan katsoi ihmeissään, että onpas se pieni. Mutta sitten kun pojat varttuvat niin heistä tulee toisilleen hyvät leikkitoverit.



Lapsenhoito kotona sujui hyvin ja sekä Jussin vaimo että myös Jussi hoitivat pientä Juuso-vauvaa. Juuso oli suloinen musta pieni nappisilmä ja hyvin kehittyvä ja terve poikavauva. Nyt heillä on lapsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti