tiistai 29. elokuuta 2017

Poikien koulunkäyntiä osa 2

Koulu sujui oikein hyvin kaikilla pojilla. Välillä oli villiä menoa ja hulinaa mutta hyvin tottelivat kun komennetaan olemaan kunnolla. Downin syndroomaa sairastava serkku Sofia oli samalla luokalla koko peruskoulun ajan ja pojat kohtelivati Sofiaa hyvin, olivat kohteliaita Sofialle ja Sofiaa pitivät prinsessana ja joskus pojat pitivät tapanaan pölliä ruokalasta ylimääiräisiä herkkuja ja välipaloja Sofialle koska Sofia on niin herttainen ja ihana.


Pojat jäivät pöllimisestä usein kiinni ja istuivat jälki-istunnossa useaan otteeseen koko alakoulun ajan. Myös muitakin temppuja pojilla oli. Joukossa kun tyhmyys tiivistyy niin nämä veljekset kun olivat kaikki saman luokan oppilaita niin yhdessä heillä tuli keksittyä monen näköistä konnankoukkua.


Kerran keittiölä oli joku tyttö harjoittelemassa ja poikien mielestä ruoka oli pahaa ja Joakim sanoi harjoittelijalle:"Kiitos kakasta!" Rufus sitten säesti asiaa sanomalla:"Koirankakasta!" ja Juuso sanoi:"Ei kun ihmisen kakasta!" ja Rafael päästeli pieruääniä ja hyppelehti ja irvisteli harjoittelijalle. Rehtori suuttui asiasta ja otti pojat puhutteluun ja pojat jäivät jälki-istuntoon. Sitten hän laittoi pojat pyytämään harjoittelijalta anteeksi.



Jussi oli harmistunut monesti tuosta kun pojat temppuilevat koulussa ja Jussi koetti pitää puhutteluja pojille mutta siitä ei ollut apua. Jussi koetti myös kieltää pojilta karkipäivän jos temppuilu ei lopu. Siitäkään ei ollut apua vaan vuodesta vuoteen nämä pojat koulussa tempuilivat. Välillä olivat kunnolla mutta kohta taas temppuilivat sielä ja sanoivat ruokaa kakaksi ja ruokalassa sikailivat ruuan kanssa ja joskus heittelivät ruokaa koulu työntekijöiden päälle ja nauroivat sen jälkeen ja ruokala oli aika sotkuinen poikien jäljiltä.


Juusolla todettiin lievä kehitysvamma ja muilla pojilla todettiin ADHD. Mutta saivat pitää koulupaikkansa luokassa jossa olivat opiskelleet ekaluokalta saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti