keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pojat ovat jo kasvaneet kovasti

Vuosi puolison kuoleman jälkeen oli vasikea Jussille, niin myös muutama vuosi sen jälkeenkin. Jussi ja pojat asuivat jonkun aikaa aluksi Jussin vanhempien luona ja siellä oli hoitoapua runsaasti tarjolla pikkupoikien hoidossa ja siellä asuttiin pitkään, kunnes löytyi Jussin entisen koulun vieressä olevista rivitaloista iso asunto Jussille ja pojille. Siihen asetuttiin asumaan ja pojat olivat päivisin edelleen hoidossa Jussin vanhemmilla sillä aikaa kun Jussi oli töissä.


Pojat kasvoivat kovasti ja kehittyivät, tosin Juusolla havaittiin kehityksen viivästymää ja ADHD-piirteitä joiden vuoksi mietittiin että Juuson kouluunmenoa lykätään vuodella sitten kun Juuso menee kouluun. Joakim on ihan normilapsi, jonka kohdalla eskari ja koulu alkaa normaaliin aikaan ja nuo kaksospojat Rufus ja Rafael on sen verran välkkyjä että heidän kohdallaan suunnitellaan koulun aloitusta vuotta aiemmin kuin normaalisti.



Rivitalossa oli mukava asustella ja pojatkin viihtyivät ja suunniteltiin että pojat koetetaan saada kaikki neljä samalle luokalle ja koulun aloittavat siinä vanhassa tutussa kristillisessä koulussa jota sekä Jussi että Jussin sisarukset lapsuudessaan kävivät, jopa kehitysvammainen sisko Josefiinakin sitä koulua jonkun aikaa kävi kunnes siirrettiin kehitysvammaisten kouluun.


Vuodet vierivät ja sitten tuli aika pojilla aloittaa eskari. Juuso oli 7-vuotias, Joakim 6-vuotias ja Rufus ja Rafael 5v kun kaikki pojat aloittivat samalla luokalla eskarin kristillisessä koulussa. Neljä villiä mustaa poikaa mutta ajateltiin että pojista on tukea ja turvaa toisilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti